Sthlm-trip & kvartalsutbildning

 
 
 
Veckorna går F O R T!! :O
i helgen va jag på kvartalsutbildning i Sthlm både i CXWORX10 & Bodypump85, gryymt!
stannade sedan två dagar till då familjen kom upp, gick på Jesus Christ Superstar, åt goa middagar, hälsade på släkt etc, mys<3
hade dock jordens visdomstandvärk vilken sabbade endel.. Har fortfarande men lite bättre;)
 
annars rullar de på, händer mkt på jobbet och de ör såå skoj! Blivit godkänd som hälsorådgivare (vilket vi fira med hmm brownies haha)
 
kock träningen den rullar på varje dag, varvar egen styrketräning med klasserna jag kör på gymnet, allt går fint och jag älskar det hihi.. 
Har tränat (på olika sätt) i princip hela mitt liv
Och kan inte se ett liv utan träning någonsin!
 
skulle kunna babbla länge har massor att berätta, men klockan är mycket (stängde på jobbet) och ska upp vi 5:30 för att träna en timma senare, sedan ska jag på frukostdate på kaviar hihi:)
 
adios!
 
(Bilderna är från Sthlm-helgen (den ihopklippta), den
andra är från en photoshoot jag och chefen gjorde i veckan för magazinet, kan lägga upp bilder därifrån en annan dag;)

Photoshoot

Hej hå, så bra än kan må!
hihi, dagarna bara rullar; händelserika och roliga!
kört på som vanligt i veckan med jobb i repan och träningen har sett ut ungefär som den brukar:
 
*måndag: cx samt lite egen cardio
*tisdag: ben/rumpa (egen träning) samt en timmas seniorgympa/styrka (dom är så söta, starkare än vad man tror och väldigt bestämda haha)
*onsdag: cx och spinning (jordens drag!)
*torsdag: 45 min cardio, biceps/triceps samt seniorklass igen
*fredag: imorgon blir det ev spin/core lunchklass sen "äntligen fredag-passet" jag kör med 45 bodypump och 45 spinning :)
*lördag: då är jag i Sthlm på kvartalsutbildning i CX och Bodupymp yeeey!
 
Söndag blir vila och ja kommer va kvar i storstaden även sönd & måndag då kommer familjen också och vi ska bara ha de mysigt och bo på hotell, äta enorma, långa hotellfrukostar, gå på stan, fika, äta och framförallt på söndagen ska vi på Jesus Christ superstar!! :D
 
så, ser verkligen fram eeliten långhelg på tre dagar med roligheter:)
nu är det dags att krypa till kojs, kl är redan halv tolv snart, är alltid pigg när jag stängt på jobbet... Ska upp 05 för det är öppning till möran.. Aj aj snart bara fem timmar kvar ..
 
just de va på photoshoot med Ingela idag med (chefen), får lägga ut bilder när ja får dem mailade senare men kan visa lite vilka kläder vi hade och hur de såg it, dåliga bilder dock med telefon, blir skoj att se de "riktiga" sen tagna med en ordentlig kamera;) 
 
Kram & puss :)

Onsdagspasset är kärlek de

Redan mitten på veckan! Dagarna bara flyger förbi!
Idag har varit en toppendag=) Jobbade i receptionen som vanligt, 6-15, fick ett skönt avbrott vid lunch för att köra lunchspinningen 45 min, glatt gäng=)
 
Har även skrivit anställningsavtal idag, från och med första april har jag fast tjänst som receptionsansvarig! Så småningom även som gruppträningskoordinator:D Jag kan bara säga såhär: Living the dream!
Trivs så oerhört bra med mitt team bestående av min underbara chef samt min partner Anna, jag brinner för det jag arbetar med och jag älskar stället, just nu kan jag inte ha det bättre, tumme uuuuupp!
 
Sen va det dags för onsdagspasset, som jag kört i flera år nu, fortfarande lika skoj! Spinning och CXworx, fasen va skoj det va, ett sånt hätligt glatt gäng, fulla klasser och världens drag, det är såå kul:D
 
Här har ni mig och min goa chef Ingela när vi teama på Bodypumpen i fredags=)
 
Denna övning fick jag av vår duktiga och söta PT Emma Barremyr, marklyft på balansplatta, kanon! Man är van att kötta med tunga vikter i marklyft, här är de annat som gäller, men minst lika jobbigt, varenda muskel aktiverades tror ja, oerhört nyttigt för mig! Tack Emma!
 
 
Som sagt, en fetingtummeupp för denna onsdag!
Imorgon är jag på utbildning hela dagen på LLA i handel & försäljning, spännande och lärorikt förhoppningsvis! Med detta säger jag godnatt och sov gott =)

lisaalpsten.blogg.se

Här följer ni min vardag med fokus på träning, kost och hälsa.

RSS 2.0