Onsdagspasset är kärlek de

Redan mitten på veckan! Dagarna bara flyger förbi!
Idag har varit en toppendag=) Jobbade i receptionen som vanligt, 6-15, fick ett skönt avbrott vid lunch för att köra lunchspinningen 45 min, glatt gäng=)
 
Har även skrivit anställningsavtal idag, från och med första april har jag fast tjänst som receptionsansvarig! Så småningom även som gruppträningskoordinator:D Jag kan bara säga såhär: Living the dream!
Trivs så oerhört bra med mitt team bestående av min underbara chef samt min partner Anna, jag brinner för det jag arbetar med och jag älskar stället, just nu kan jag inte ha det bättre, tumme uuuuupp!
 
Sen va det dags för onsdagspasset, som jag kört i flera år nu, fortfarande lika skoj! Spinning och CXworx, fasen va skoj det va, ett sånt hätligt glatt gäng, fulla klasser och världens drag, det är såå kul:D
 
Här har ni mig och min goa chef Ingela när vi teama på Bodypumpen i fredags=)
 
Denna övning fick jag av vår duktiga och söta PT Emma Barremyr, marklyft på balansplatta, kanon! Man är van att kötta med tunga vikter i marklyft, här är de annat som gäller, men minst lika jobbigt, varenda muskel aktiverades tror ja, oerhört nyttigt för mig! Tack Emma!
 
 
Som sagt, en fetingtummeupp för denna onsdag!
Imorgon är jag på utbildning hela dagen på LLA i handel & försäljning, spännande och lärorikt förhoppningsvis! Med detta säger jag godnatt och sov gott =)
Johanna
2013-02-18 @ 13:57:00

Hur funkar det med studieuppehåll? Kan man fortsätta där man 'slutade' när man vill ta upp det igen eller finns det någon tidsgräns? :) kram

Emma
2013-02-21 @ 21:28:52
URL: http://emmabarremyr.blogg.se

Vad roligt att du gillade övningen Lisa! :-) du ser så jäkla stakt ut, fast det är du ju också! Du är grym - och så snygg :D

Lisa Edith Alpsten
2013-02-21 @ 23:10:13
URL: http://lisaalpsten.blogg.se/

Johanna: jag är lite osäker, olika från universitet till universitet tror jag och även vad de är för utbildning, när den påbörjades osv.. :/ bäst att kolla upp, studievägledaren är ju duktig med sånt där;)

Emma: tack!! Du som är grym!!

Simon Moatti
2013-08-16 @ 12:56:11

Var det dig jag sprang förbi precis i trappen? Tänkte hälsa men hann inte så ja säger hej här istället ;)

//brevbärarn

Svar: Kan ha vart! På geijersgatan? Såg att de va en brevbärare före mig men han sprang så jäkla snabbt hann ju inte ikapp även fast han slängde in post i varje låda med😄
LisaAlpsten

Simon Moatti
2013-08-17 @ 20:45:33

Japp geijersgatan :) Ville mest säga hej men ja hann som sagt inte tima in dig :) Men på måndag kör jag min sista dag om man kanske kan få säga hej till dig personligen! :))

Svar: Haha :-) när kommer du med posten då ungefär? Du får väl ta en kaffe i farten hehe;-)
LisaAlpsten

Simon Moatti
2013-08-18 @ 11:42:25

Runt 11, 12 kanske :) Kaffe vore gott men ja vet inte om ja hinner ta det på turen ;) Men du kan ju komma ut och va lite social :)

Svar: Då är jag på gymmet tyvärr, annars hade ja absolut kommit ut och varit lite social med min brevbärare (vem du nu kan tänkas vara;)
LisaAlpsten

Simon Moatti
2013-08-18 @ 21:17:32

Jaha va synd. Jag är egentligen ledig tis till fre innan jag börjar plugga igen. Men jag har ju jobbat på posten i 6 år nu. Hoppar in och jobbar lite när jag har tid under studietiden med :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lisaalpsten.blogg.se

Här följer ni min vardag med fokus på träning, kost och hälsa.

RSS 2.0